Ha Neked is örömet tudtunk szerezni és elégedett vagy termékeinkkel, szolgáltatásunkkal és ezt szívesen megosztanád másokkal is, mellyel nekünk is nagy örömet szereznél, akkor kérlek küldd el véleményedet a következő címre: info@bandyplastics.hu

Amennyiben lehetőséged van rá, küldj kérlek fotókat is, hogy mások is láthassák, milyenek a termékeink használat közben.

Szigligeti Gabriella

Gabriella volt az első vásárlónk, aki rendelt tőlünk Polyrattan bútort, majd miután megkapta, rögtön újabbakat rendelt. Örömét képekkel is illusztrálta, sőt kutyája is boldogan vette birtokba az új szerzeményt.

Pesti Ágnes
Kedves Hölgyem/Uram,

Kicsit megkésve, de óriási tisztelettel KÖSZÖNÖM SZÉPEN a virágláda összehúzó műanyag bigyót.
Nagyon jók a ládák is, imádják a virágok, és gyönyörűek benne.

Nagyon sok sikert kívánok a továbbiakban önöknek!

Csodás napot!

Pesti Ágnes
Jászberény

Dr. Pojtner Lászlóné

Szeretném megköszönni a gyors és gondos intézkedést, nagyon örülök a ládáknak, az orchideáim nagyon jól érzik benne magukat.
Külön örülök az 50 cm-es méretnek, ami az ablakban optimális helykihasználást tesz lehetővé. Ezen kívül az orchideáim elég párát kapnak anélkül, hogy vízben állnának.
Még egyszer szeretném megköszönni a kedvességüket, törődésüket.

Dr. Nagy Boldizsár Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

A csomag lenyűgöző gyorsasággal megérkezett, bámulatba ejtett a hatékonyságuk!

Kostyik Éva - Eveprofessional Kft. Balatonfüred Kedves Pete András úr!

Nagyon szép virágcserepeket kaptam Öntől.
Szeretném jelezni, hogy nagyon örülök nekik és 100%-ban meg vagyok elégedve mind a minőséggel, mind az árral, mind a kiszállítás gyorsaságával.

2015.11.04.